Horoscop Urania 1-7 Iunie 2019

Berbec pentru saptamana 1-7 Iunie 2019

Intre 1 şi 2 iunie după-amiaza, perioadă confortabilă, din punct de vedere organic, şanse sau noroc; ipostaze care le vor face plăcere sau, în funcţie de natura şi contextul în care ele se vor materializa, îi vor flata, măguli sau “repara”în ochii altora. între 2 iunie, după ora 14:48, şi 4 iunie seara, discuţii despre bani sau bunuri care se pot accentua sau pot căpăta o ipostază semnificativă în preajma zilei de 3 iunie, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni. Litigiile pe chestiuni patrimoniale vor fi aprinse, dar nu vor rezolva nimic, nici în plan personal şi nici nu vor duce 1a împăcare sau înţelegere de bunăvoie, ba chiar vor lansa provocări, care, teoretic, se vor stinge în prima parte alunii decembrie a.c. între 4 iunie, după ora 19:17, şi 6 iunie noaptea, universul comunicării va fi modelat de planeta Mercur, care, pe 4 iunie, va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, într-o primă etapă, pentru că, după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mişcări retrograde, ea va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară, între 19 iulie şi 11 august a.c. Astfel, este de reţinut că, în primele trei săptămâni, nativii pot acumula informaţii interesante şi necesare, se pot consulta, dar, ca tendinţă generală, ar fi bine să nu se bazeze doar pe aceste informaţii, care se vor modifica substanţial, în aceste două-trei luni, conducându-i, de-a lungul acestui răstimp, la alte concluzii, mai adecvate, mai utile sau mai fireşti în legătură cu cauza pe care ei trebuie să o rezolve. în acest răstimp, ca şi în următoarele două-trei săptămâni, contradicţii între ceea de văd şi aud ori înţeleg şi convingerile lor anterioare. între 6 iunie, după ora 22:16, şi 7 iunie, intervenţii autoritare în “jocurile de familie” sau de redresare a relaţiilor care alunecă necontrolat spre eroare şi subiectivism.

Taur pentru saptamana 1-7 Iunie 2019

Intre 1 şi 2 iunie după-amiaza, nevoie interioară de izolare de factorii de stres şi de eliminare a gândurilor negre. între 2 iunie, după ora 14:48, şi 4 iunie seara, răstimp marcat de importanţa Lunii Noi în Gemeni, care va alea loc în ziua de 3 iunie. în felul acesta, se poate anticipa începutul unui demers sau modificarea unui segment de viaţă personală care se croieşte altfel, induce schimbări de atitudine şi opţiune şi îi apropie, pentru un ap de acum încolo, de alte ipostaze de viaţă. între 4 iunie, după ora 19:17, şi 6 iunie noaptea, calcule băneşti, ataşamente patrimoniale. Moştenirile şi partajele vor fi marcate din 4 iunie, când Mercur va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, de opoziţii, limitări, interdicţii, amânări pretinse de adversari sau de instituţiile menite să administreze acest conflict de interese într-o primă etapă. După ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mişcări retrograde, Mercur va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară,între 19 iulie şi 11 august a.c. şi va relua toate aceste premise, aducându-i pe nativi în situaţia să se conformeze exigenţelor şi limitelor sau restricţiilor impuse. între 6 iunie, după ora 22:16, şi 7 iunie, dorinţa de a-i convinge pe interlocutori de validitatea opiniilor ori de legitimitatea punctelor de vedere susţinute. Un aspect interesanţii reprezintă,întreaga săptămână, opoziţia Soarelui cu Jupiter, pe direcţia caselor l/VII, ceea ce conduce spre o anume criză relaţională şi, mai ales, principiile care stau la bază. Apogeul acestor discordii sau controverse se va înregistra săptămâna viitoare, când Soarele va face, pentru prima şi ultima oară, în următorii doisprezece ani, o opoziţie cu Jupiter pe direcţia Gemeni/Săgetător, construind astfel, pentru acelaşi răstimp îndelungat, premisele unor relaţii complicate.

 Gemeni pentru saptamana 1-7 Iunie 2019

Intre 1 şi 2 iunie după-amiaza, efort de stabilizare materială sau de securizare a unor venituri (cele existente, de ex. economii, sau cele salariale ori câştigurile viitoare). între 2 iunie, după ora 14:48, şi 4 iunie seara, evenimente care se vor derula pe fondul Lunii Noi în Gemeni, din 3 iunie, care le va da posibilitatea să intre în posesia unor informaţii de excepţie, să asimileze cunoştinţe necesare, să se prezinte bine la un examen de verificare a pregătirii lor şcolare sau profesionale, să facă drumuri sau deplasări de scurtă durată, în ţară şi străinătate, care să le fie utile prin lecţia de viaţă sau prin deschiderea pe care le-ar putea-o oferi. Posibile divergenţe cu autorităţile care răspund de regimul paşapoartelor sau al vămii. între 4 iunie, după ora 19:17, şi 6 iunie noaptea, concentrare pe evenimentele familiale, casnice, domestice, care îl obligă pe nativ să se informeze sau să se consulte pe tema respectivă, tendinţă indusă şi susţinută de Mercur, care, pe 4 iunie, va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne, într-o primă etapă, până pe 27 iunie, pentru că, după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mişcări retrograde, el să revină în zodia Racului, pe care o va tranzita, pentru a doua oară, între 19 iulie şi 11 august a.c. Aşadar, este de luat în calcul un răstimp mai lung decât de obicei, necesar rezolvării acestor probleme care, până la soluţia finală, pot genera o criză sau o situaţie critică mai intensă în perioada 18 – 21 iunie. în egală măsură, acest context astral îşi va exercita influenţa blocantă, de la caz la caz, în viaţa socială şi în cea profesională. între 6 iunie, după ora 22:16, şi 7 iunie, energie, vitalitate, disponibilitate către plăceri, aventuri, sport, divertisment, afirmare prin calităţile personale exprimate într-un plan artistic sau interpretativ.

Rac pentru saptamana 1-7 Iunie 2019

Intre 1 şi 2 iunie după-amiaza, bucurii de la prieteni, ajutor (ne)sperat de la cunoştinţe, consolidarea unor relaţii pe fondul activităţilor comune de relaxare sau compensare. între 2 iunie, după ora 14:48, şi 4 iunie seara, va fi solicitată axa celor două case ale sănătăţii (circulaţia arterială, fiziologia muşchilor, a nervilor şi a osaturii membrelor inferioare), zona anatomică a toracelui cu organele implicate (plămâni, trahee, esofag, laringe) şi funcţiile controlate de acestea (respiraţie, vorbire, exprimare, pronunţie), manualitate şi dexteritate prin implicarea nervilor periferici. Tulburările de sănătate pot căpăta, în unele cazuri, aspectul unor mici crize, din fericire trecătoare şi fără urmări, din cauza impactului pe care îl va avea asupra unor persoane,în preajma zilei de 3 iunie, Luna Nouă în Gemeni. Intre 4 iunie, după ora 19:17, şi 6 iunie noaptea, Luna se va afla în sectorul lor natal şi va alcătui o echipă puternică alături de Mercur şi Marte. De aici, putem estima că, în aceste două-trei zile, Racii vor trăi intens evenimentele care-i privesc direct şi care îi vor obliga să ia atitudine faţă de partenerii de viaţă, de afaceri, de persoanele cu care se află în conflict personal sau într-un litigiu. Pe 4 iunie, Mercur va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, într-o primă etapă, pentru că, după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mişcări retrograde, Mercur va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară, între 19 iulie şi 11 august a.c. în felul acestea, percepţia lor asupra unor evenimente, motivaţia lor, evoluţia, soluţionarea, implicaţiile, riscurile, etc. vor fi un subiect fierbinte întreaga vară. între 6 iunie, după ora 22:16, şi 7 iunie, nevoia de a avea bani sau de a realiza, cât mai repede, o siguranţă financiară.

Leu pentru saptamana 1-7 Iunie 2019

Intre 1 şi 2 iunie după-amiaza, ipostaze utile, de natură să consolideze un statut profesional ori chiar să-l pună pe câte un nativ, în funcţie de vârstă şi context biografic, în situaţia de a accepta să facă o schimbare importantă în viaţa profesională cu impact asupra următorilor şapte ani sau, la limită, pentru întreaga lui viaţă şi carieră. Situaţia se poate relua ori se poate încheia prin răspunsul pe care nativul îl va da între 6 şi 8 iunie. între 2 iunie, după ora 14:48, şi 4 iunie seara, informaţii despre prieteni care lasă loc interpretărilor, uneori justificate, alteori exagerate sau insuficient motivate. Posibile descoperiri şi informaţii care dezvăluie laturi mai puţin cunoscute ale apropiaţilor sau ale celor dragi, ipostaze speciale, născute din preaplinul astral al zilei de 3 iunie, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni. între 4 iunie, după ora 19:17, şi 6 iunie noaptea, răstimp în care nativii vor dori să se ocupe mai mult de ei, de universul gândurilor şi sentimentelor cu care se confruntă în ultima vreme. Impact al acestor tranzite asupra sănătăţii pe segmentele: stomac, pilor, duoden, splină, digestie, alimentaţie, lactaţie, asimilare, sistem osos, reumatism, boli lungi şi cronice. Pe 4 iunie, Mercur va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, într-o primă etapă, pentru că, după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mişcări retrograde, Mercur va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară, între 19 iulie şi 11 august a.c., şi va influenţa şi munca, relaţiile de serviciu şi salarizarea. în iunie, nativii vor găsi cu greu o rezolvare, o soluţie urmând să găsească abia între 19 iulie şi 11 august. între 6 iunie, după ora 22:16, şi 7 iunie, etapă bună de revigorare, energie, curaj şi combativitate.

Fecioara pentru saptamana 1-7 Iunie 2019

Intre 1 şi 2 iunie după-amiaza, în efortul lor de limpezire a opiniilor în chestiuni esenţiale de viaţă, conştiinţă, carieră, Fecioarele pot primi un ajutor nesperat, prin situaţiile neprevăzute care le vor permite să afle adevărul despre oameni, fapte, idei şi circumstanţe ori în urma susţinerii venite din partea unor persoane mature, competente şi de bună-credinţă care le pot înlesni accesul la adevărul dorit. Sprijin, în condiţii mai puţin obişnuite, privind efectuarea unor studii sau stagii de perfecţionare în ţară sau în străinătate. Deplasări utile care le pot lărgi orizontul de cunoaştere şi înţelegere. între 2 iunie, după ora 14:48, şi 4 iunie seara, ipostaze publice; unele persoane născute în acest semn zodiacal pot să se manifeste în faţa unei asistenţe. Eveniment de (oarecare) notorietate, care îi va implica sau îi va privi direct în preajma zilei de 3 iunie, când va avea loc Luna Nouă în Gemeni. între 4 iunie, după ora 19:17, şi 6 iunie noaptea, comunicarea şi cooperarea cu persoanele apropiate lor pot cunoaşte un recul. Nativii nu vor fi la fel de deschişi faţă de unii prieteni, pot avea îndoieli, pot trăi clipe de descumpănire cu privire la calitatea umană a acelora. De aici, rezervele lor justificate, retragerile strategice, prudenţa, discreţia. Pe 4 iunie, Mercur va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, într-o primă etapă, pentru că, după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mişcări retrograde, Mercur va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară, între 19 iulie şi 11 august a.c. Acest mecanism astral îşi va exercita influenţa asupra caselor a V-a şi a Xl-a şi va introduce o notă vizibilă de răceală afectivă, tendinţa spre izolare faţă de cei dragi. între 6 iunie, după ora 22:16, şi 7 iunie, posibile tulburări cardiace de scurtă durată.

Balanta pentru saptamana 1-7 Iunie 2019

Intre 1 şi 2 iunie după-amiaza,posibile beneficii materiale, de valoare medie, care pot reprezenta un ajutor nesperat pentru cineva “în nevoie” Micul Benefic rămâne activ, întreaga săptămână, în sectorul avantajelor materiale. între 2 iunie, după ora 14:48, şi 4 iunie seara, conflict de idei, probleme de conştiinţă, decizii îngreunate de informaţiile de ultimă oră care le spulberă nativilor nişte repere sau nişte argumente, evenimente care aruncă o lumină nouă, specială, dar destabilizatoare, asupra unor iniţiative şi decizii personale ori asupra unor oameni şi fapte pe care Balanţele se bazau. încurcături legate de o deplasare, în ţară sau în străinătate, neconcordanţe în comunicarea sau în relaţia nativilor cu instituţiile cărora li se adresează, justificate de accentele dinamice puse de Luna Nouă în Gemeni, care va avea loc în ziua de 3 iunie. între 4 iunie, după ora 19:17, şi 6 iunie noaptea, probleme legate de valorificarea superioară a pregătirii profesionale (carieră, ascensiune socială, funcţii, răspundere) care nu se vor epuiza odată cu risipirea tranzitului Lunii prin acest sector, în răstimpul amintit, pentru că, din 4 iunie, în casa a X-a, a ridicării în rang, îşi va începe tranzitul prin zodia Racului Mercur, care va rămâne în acest semn până pe 27 iunie a.c. şi, după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mişcări retrograde, el va reveni în Rac, transmiţându-i pentru a doua oară,între 19 iulie şi 11 august a.c. în felul acesta, problemele importante de imagine, autoritate şi putere, de succes şi afirmare vor reprezenta, întreaga vară a acestui an, o constantă pentru Balanţe, ca de altfel şi provocările ce vor veni dinspre familie ori blocajele legate de o soluţie patrimonială, locativă, funciară. între 6 iunie, după ora 22:16, şi 7 iunie, posibile întâlniri cu persoane importante.

Scorpion pentru saptamana 1-7 Iunie 2019

Intre 1 şi 2 iunie după-amiaza, surprize de tot felul în condiţiile unor negocieri sau tentative de soluţionare a unui conflict. Uneori, rezolvarea poate fi simplificată graţie unor evenimente neaşteptate care schimbă datele problemei sau care impun părţilor implicate modificarea atitudinii din trecut. între 2 iunie, după ora 14:48, şi 4 iunie seara, dispute pe teme băneşti sau de avere, moştenire, împărţeală. Unele vor fi de dată recentă, altele vor atinge apogeul intensităţii pe fondul influenţei destabilizatoare a Lunii Noi în Gemeni, din 3 iunie, care va scoate la iveală informaţiile false vehiculate, viciile de abordare sau de procedură, netemeinicia unor pretenţii, duplicitatea, “jocurile”, etc. între 4 iunie, după ora 19:17, şi 6 iunie noaptea, încăpăţânare în privinţa unor opţiuni mai vechi, rigiditate în gândire, cramponare de viziuni şi interese pe fondul incapacităţii de a ieşi dintr-o paradigmă de viaţă îngustă, vetustă, neconformă cu nevoile reale ale nativului şi datele prezentului, conduită influenţată de tranzitul lui Mercur, care, în ziua de 4 iunie, va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie: după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mişcări retrograde, Mercur va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară, între 19 iulie şi 11 august a.c., imprimând, astfel, întreaga vară, sectorului comunicare, informare, cunoaştere, învăţare, decizie un traseu dificil, marcat de opţiuni făcute împotriva voinţei şi credinţei câte unui Scorpion, motivate de constrângeri, limitări, viziune “îngustă” asupra realităţii. Dificultăţi în procesul de învăţare şi asimilare a noilor deprinderi şi noţiuni în cazul celor maturi sau în vârstă care se adaptează greu la vremurile moderne. între 6 iunie, după ora 22:16, şi 7 iunie, orgolii profesionale, abordări temerare în conduita publică şi în rezolvarea divergenţelor socio-profesionale.

Sagetator pentru saptamana 1-7 Iunie 2019

Intre 1 şi 2 iunie după-amiaza, situaţii favorabile sau ameliorări la locul de muncă în privinţa relaţiilor interumane, a condiţiilor de muncă, din păcate, nu şi ia nivelul salarizării. Stare organică îmbunătăţită vizibil, de multe ori în chip surprinzător, ca timp de evoluţie a vindecării şi soluţie a recuperării ca efect al unor proceduri şi terapii speciale. între 2 iunie, după ora 14:48, şi 4 iunie seara, moment al marilor divergenţe de opinii, al acutizării neînţelegerilor pe fond sau în detaliu, în cazul unor conflicte, tentative de împăcare, negocieri sau litigii şi procese. Stare de disconfort relaţional, riscul de a se răstălmăci adevărul şi evidenţele, incapacitatea unora de a înţelege corect un mesaj va fi amplificat în preajma zilei de 3 iunie de Luna Nouă în Gemeni, plasată chiar în casa relaţiilor şi a dialogurilor parteneriale. Risc de despărţiri operate la mânie sau în urma unei confuzii, neînţelegeri sau instigări. Opoziţia Soare/Jupiter se va accentua ca intensitate, atingând apogeul săptămâna viitoare, când le va răscoli Săgetătorilor multe principii de viaţă şi va destabiliza cel puţin o relaţie partenerială. între 4 iunie, după ora 19:17, şi 6 iunie noaptea, interesele materiale joacă un rol important, polarizându-le nativilor întreaga atenţie doar că aspectul stârnit de trecerea Lunii prin acest sector, în răstimpul amintit, va fi însoţit de un alt eveniment care va genera şi trăiri noi. Astfel, pe 4 iunie, Mercur va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, într-o primă etapă; după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mişcări retrograde, Mercur va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară, între 19 iulie şi 11 august a.c. între 6 iunie, după ora 22:16, şi 7 iunie, dorinţă de afirmare în cazul celor tineri, opţiuni motivate de orgoliu sau de combativitate, menite să le permită progresul, în cazul celor maturi.

Capricorn pentru saptamana 1-7 Iunie 2019

Intre 1 şi 2 iunie după-amiaza, consolidare a relaţiilor de simpatie, de atracţie personală. Interes pentru micile bucurii cotidiene: o petrecere, un spectacol, o manifestare publică, o implicare sentimentală, o bucurie de la copii, o ambiţie sportivă încununată de succes. între 2 iunie, după ora 14:48, şi 4 iunie seara, chestiuni de ordin medical relaţional (dialog cu un medic, consultări, ipoteze în abordarea unei afecţiuni, călătorii în vederea efectuării unor analize sau tratamente, acte, dosare, documentaţii privitoare la internarea unui pacient, ia obţinerea unui medicament, la acordarea unei subvenţii sau aprobări pentru servicii medicale). Dialogurile nu vor fi comode sau constructive, uneori, va fi nevoie de insistenţe, de explicaţii, de intermediari care să pledeze pentru respectiva cauză, etc. Discuţii şi, eventual, surprize sau ambiguitate într-o chestiune de serviciu/de muncă amplificată sau stârnită de Luna Nouă în Gemeni din 3 iunie. între 4 iunie, după ora 19:17, şi 6 iunie noaptea, se construiesc relaţii dificile în plan partenerial, atât la nivelul relaţiilor personale, cât şi la nivelul celor oficiale, ori între nativi şi instituţii, prin reprezentanţii ei. Din 4 iunie, comunicarea va intra într-un adevărat impas: Mercur va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, într-o primă etapă; după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mişcări retrograde, Mercur va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară, între 19 iulie şi 11 august a.c. Astfel că, întreaga vară, disputele vor fi foarte greu de ţinut în frâu, de rezolvat repede, bine şi corect. Constrângerile, interdicţiile ori neputinţele personale se vor reflecta în tipul de acceptări şi de concesii pe care le vor face nativii. între 6 iunie, după ora 22:16, şi 7 iunie, orgolii, etalate pe fondul unor pretenţii sau aşteptări materiale.

Varsator pentru saptamana 1-7 Iunie 2019

Intre 1 şi 2 iunie după-amiaza, dorinţa de a pune “lucrurile pe roate” în plan casnic, gospodăresc. Efort de stabilizare familială; mici satisfacţii domestice. între 2 iunie, după ora 14:48, şi 4 iunie seara, veselie, petreceri superficiale,gălăgioase,desfăşurate în grup, în aer liber, născute din nevoia de a trăi extrovertit, de a face impresie celor din jur. “Jocuri sentimentale”, dar şi posibile fluctuaţii atât în stabilitatea şi seriozitatea sentimentelor lor, cât şi în disponibilitatea de a renunţa sau de a se ataşa prea uşor de un partener sufletesc. Atenţie majoră la neseriozitate: toate greşelile se vor plăti, la un moment. Aceste impulsuri vor fi generate de Luna Plină în Gemeni din 3 iunie care va opera intens în acest sector. Secundar, se vor putea observa şi reacţiile capricioase cu privire la prieteni. Intre 4 iunie, după ora 19:17, şi 6 iunie noaptea, vechile disfuncţii organice vor fi mai deranjante, simptomele noi vor alarma. Pe 4 iunie, Mercur va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, într-o primă etapă; după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mişcări retrograde, Mercur va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita pentru a doua oară, între 19 iulie şi 11 august a.c. Astfel că sănătatea va fi un punct şubred în această vară. Fără a declanşa boli şi evenimente majore, Vărsătorilor le va scădea rezistenţa fizică şi imunitatea organismului. Cele patru planete aflate în opoziţie pe axa Rac/Capricorn vor influenţa şi relaţiile la locul de muncă şi care vor deveni greu de suportat şi nu vor permite o abordare degajată a chestiunilor salariale (sesizarea unor nereguli, formularea unor pretenţii, gesturi revendicative). între 6 iunie, după ora 22:16, şi 7 iunie, Vărsătorii s-ar putea confrunta cu orgoliul sau autoritarismul unor persoane în condiţiile unui dialog personal, la o întrunire, la o negociere.

Pesti pentru saptamana 1-7 Iunie 2019

Intre 1 şi 2 iunie după-amiaza, bună capacitate de a vorbi,;de a explica, de a se apăra, de a demonstra ceva, de a susţine un punct de vedere în întruniri publice, de a susţine un examen sau o verificare, inclusiv în cazul domeniilor tehnice. Posibilitatea de a face scurte deplasări în aer liber, din categoria plimbări, excursie, drumeţie, alpinism, mişcare în aer liber. între 2 iunie, după ora 14:48, şi 4 iunie seara, discuţii pe teme locative sau imobiliare, mai ales în intenţia de a vinde, de a cumpăra, de a închiria pentru a locui sau pentru a câştiga un venit, de a semna contracte de comodat şi uzufruct. Atenţie la tehnicile de “învăluire” la care se pot deda unii, în intenţia de a-i păcăli pe parteneri, situaţie în care Peştii pot fi pradă uşoară prin naivitate, cumsecădenie sau lipsă de experienţă în domeniu. E nevoie de un ajutor de specialitate onest şi eficient mai ales că Luna Nouă în Gemeni, din 3 iunie, va amplifica impresiile false de moment. Intre 4 iunie, după ora 19:17, şi 6 iunie noaptea, univers interior marcat de exces de sentimentalism, de trăiri care slăbesc voinţa şi viciază logica şi luciditatea. Context bun pentru creatori şi interpreţi cu condiţia să nu exagereze şi să- şi păstreze autocontrolul şi spiritul critic. Indulgenţă şi toleranţă a părinţilor faţă de copii. Pe 4 iunie, Mercur va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 27 iunie, într-o primă etapă; după ce va fi intrat în zodia Leului, pe fondul unei ample mişcări retrograde, Mercur va reveni în zodia Racului, pe care o va tranzita, pentru a doua oară, între 19 iulie şi 11 august a.c., ceea ce indică o vară fierbinte din punct de vedere emoţional, cu stări de spirit mai puţin constructive şi, cu atât mai puţin, aducătoare de fericire. între 6 iunie, după ora 22:16, şi 7 iunie, tulburări cardiace posibile pe un teren cardiovascular deja sensibil.


%d blogeri au apreciat: