Incredibil! Un doljean a venit beat criţă să susţină examenul auto!

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna doljeană Brădeşti crezut că dacă îşi ia „întăritorul” de dimineaţă, va avea mai mult curaj în faţa poliţistului examinator, la examenul pentru şcoala de şoferi.

Nu a fost deloc greu pentru oamenii legii să-şi dea seama că au de-a face cu unul din „bunii prieteni ai lui Bahus„, aşa că i-au pus fiola. Rezultatul, cel aşteptat. Etilotestul arăta o alcoolemie de 0,58 alcool pur în aerul expirat.

Vineri, 7 iunie 2019, ora 12.30, în timp ce comisarul șef de poliție Dragomirescu Mihnea desfășura activitatea de examinare la proba practică pentru categoria B, a unui bărbat în vârstă de 33 ani, din comuna Brădești, județul Dolj, a constatat că acesta emana halena acoolică. Poliţistul examinator a solicitat testarea candidatului cu aparatul etilotest de către un agent de poliție rutieră și s-a constatat o alcoolemie de 0,58 alcool pur în aerul expirat“, a declarat Maria Vasile, şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Dolj.

Legea este un pic cam permisivă cu astfel de cazuri. Fiindcă n-a mai apucat să se suie la volan candidatul a fost declarat direct „respins“ la proba practică, şi doar atât. Nu ne rămâne decât să ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat dacă bărbatul apuca să se suie la volan, şi producea vreo nenorocire. Probabil doar aşa sancţiunile ar fi fost pe măsură.

%d blogeri au apreciat: