Masina anului 2019 – Jaguar I-PACE doua motoare electrice 400 CP, autonomie 470 km

I‑PACE este propulsat de 2 motoare electrice acționate sincron, cu magneți permanenți. Similar cu tehnologia regăsită la modelul de curse I‑TYPE Formula E, aceste motoare generează o putere de 400 CP și un cuplu de 696 Nm. Cuplul instantaneu și tracțiunea integrală conferă modelului I‑PACE performanțe sportive și o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde. 

I-PACE este echipat cu o baterie de ultimă generație litiu ion, de 90kWh și oferă o autonomie de până la 470 KM (ciclu WLTP). Poate să se încarce de la 0 la 80% în doar 40 de minute (100kW CC), sau în puțin peste zece ore folosind o staţie de tip wall box (7kW CA) – ideal pentru încărcarea acasă, peste noapte.

LINIȘTE interioară și atmosferă luxoasă

Modelul I PACE reinterpretează echilibrul clasic Jaguar între lux și sportivitate, integrând perfect tehnologia cu spațiul abundent. Designul interior este curat și simplificat, cu butoane tactile și forme elegante. Grupul motopropulsor electric a permis degajarea de spațiu suplimentar, asigurând mai multă libertate de mișcare pentru maximizarea confortului oferit de habitaclul modelului I‑PACE. Elementele elegante, prelucrate manual, subliniază ambianța luxoasă. Ornamentele robuste sunt prezente din abundență, iar cusătura dublă fină, în culoare contrastantă, dă o notă suplimentară de eleganță. Pe timp de noapte, iluminarea clară de culoare albă accentuează detaliile elegante

%d blogeri au apreciat: